Kundservice sv:Car Shopping Tools:Used Cars SE/SV

SEAT Approved

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt begagnatköp. Därför ingår det en rad förmåner när du köper en SEAT Approved-certifierad bil.

Köp en begagnad bil med garanti

Sök bland tusentals begagnade bilar i hela landet. Filtrera på märke, modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Mer om SEAT Approved

Fördelar med SEAT Approved

Tio trygga löften. Förutom garanti och kvalitetskontroll ingår det flera andra förmåner. Förmåner som gör ditt bilköp och bilinnehav enklare, tryggare och smidigare.

• Ett års garanti
• Bytesrätt
• Kvalitetskontroll på 122 punkter

SEAT Approved Garanti

SEAT Approved-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Den gäller i 12 månader utan milbegränsning.

Certifierade och kvalitetskontrollerade.

För att en begagnad bil ska bli SEAT Approved-certifierad krävs godkänt på vår kvalitetskontroll som omfattar 122 punkter. Vår servicepersonal undersöker bilen noggrant så att den är i bästa skick utvändigt, invändigt och under huven.

Bytesrätt inom 10 dagar

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp. Inom tio dagar efter att din begagnade bil levererats har du därför möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager.

Inbytesbil och extrautrustning

Vi köper din bil oavsett om du vill lämna den som inbyte vid köp av ny eller begagnad bil, eller om du hellre vill ha betalt kontant. Har du särskilda önskemål om extrautrustning till din nya begagnade bil, hjälper vi dig gärna med det.

Om SEAT Approved


SEAT Approved är ett program från Volkswagengruppen. De begagnade bilar som ingår i SEAT Approved-programmet, vilket innebär att de har en SEAT Approved-certifiering, lever upp till högt ställda krav. Det är begagnade bilar som är max 5 år gamla (60 månader) och har gått mindre än 12 000 mil. Detta, tillsammans med ett specialutformat kvalitetstest som består av 122 olika punkter, garanterar att våra begagnade bilar är i bra skick. Du får till exempel ett års garanti när du köper en SEAT Approved-certifierad bil. Endast bilar som fått godkänt på samtliga 122 punkter blir certifierade.

Alla begagnade SEAT som är max 5 år gamla, har gått mindre än 12 000 mil samt uppfyller kvalitetstestet på 122 punkter kan bli certifierade.

Vi säljer många begagnade bilar. Ungefär hälften av alla begagnade bilar möter kraven för SEAT Approved-certifiering. De som inte möter kraven och inte blir certifierade säljer vi också – men där ingår inte garanti och de övriga förmånerna i SEAT Approved-programmet. Du kan göra en sökning med enbart SEAT Approved-certifierade bilar.

Ja, bilen är noggrant undersökt på 122 punkter och du har ett års garanti.

Kvalitetskontrollen på 122 punkter är ett specialutformat kvalitetstest. Det betyder att varje begagnad bil noga kontrolleras på 122 punkter – både invändigt och utvändigt – för att se om den möter kraven för att bli SEAT Approved-certifierad. Läs mer om 122 punkter.

Ja, garantin är giltig i ett år och följer med vid ägarbyte. Den förfaller automatiskt när det gått ett år.

Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans