Kundservice sv:Car Shopping Tools:Used Cars:Code of Conduct SE/SV

Bytesrätt inom 10 dagar

Det är tryggt att köpa begagnad bil hos SEAT

När du köper en SEAT Approved-certifierad bil av en återförsäljare i Sverige ingår många förmåner. En av dem är bytesrätt. Det innebär att du inom tio dagar efter att din begagnade bil levererats har möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager.

Så går det till

Om du vill byta till en annan begagnad bil kontaktar du din återförsäljare för att komma överens om en tid. När du kommer in med din begagnade bil går du och säljaren gemensamt igenom bilens skick. Detta för att säkerställa att din bil är i samma skick som när den levererades.

Säljaren gör sedan en bedömning av kostnaderna för att återställa bilen till ursprungligt skick. Det kan handla om kostnader för tvätt, puts, demontering av eventuella tillbehör och så vidare. Om bilen har körts onormalt många mil kan även en milkostnad tillkomma. Vid ett finansieringsavtal för bilköpet kan det också tillkomma en administrativ kostnad för att bryta avtalet och teckna ett nytt.

När du och säljaren är överens om kostnaderna för återställandet kan bytet genomföras. Du kan då byta till en annan begagnad bil som finns i återförsäljarens lager.

Köp en begagnad bil med garanti

Sök bland tusentals begagnade bilar i hela landet. Filtrera på märke, modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Sök här

Kontakta återförsäljare

Vi finns i hela Sverige.

Hitta närmaste SEAT-återförsäljare här

Fördelar med SEAT Approved

Tio trygga löften. Förutom garanti och kvalitetskontroll ingår det flera andra förmåner, som gör ditt bilköp enklare, tryggare och smidigare.

Alla fördelar med SEAT Approved

Inbytesbil och extrautrustning

Vi köper din bil oavsett om du vill lämna den som inbyte vid köp av ny eller begagnad bil, eller om du hellre vill ha betalt kontant.

Så går det till

Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans