Kundservice sv:Owners NEW:SEAT CARE | Owner financing services SE/SV

Finansieringstjänster

Enkelt, tryggt och säkert.

Vi hjälper dig på vägen, håller dig på vägen och skyddar dig i alla lägen. Våra finansierings-, underhålls-, försäkrings- och mobilitetsprodukter är tillgängliga för alla SEAT-kunder.

Din täckning

Allt på ett ställe.

Kombinerar garanti, underhåll och försäkring i en månadsavgift. SEAT CARE gör livet enklare för dig, med upp till 10 års fullständig täckning.

SEAT e-CARE

Easy going electric

Om du har en SEAT-elbil kan du få samma pålitliga skydd med SEAT e-CARE. Skräddarsydd service, underhåll och utökad garanti i ett enda enkelt paket, allt specialinriktat på eldrift.

Upptäck SEAT e-CARE

SEAT Försäkring

Säkerhetskopia från av.

Med SEAT Försäkring kan du rulla ut bilen från ert återförsäljarställe med ett heltäckande skydd redan från början. Så du kommer alltid att få service och support av hög kvalitet vart du än är på väg.

Underhållsplan för service

Den vettiga vägen.

Vi erbjuder underhållspaket som håller dig skyddad i alla lägen. Med hjälp av SEAT:s underhållsavtal kan du undvika oväntade servicekostnader, från regelbundna kontroller till byte av komponenter och vätskor.

Upptäck mer

Förlängd garanti

Långtidsvård.

Njut av fortsatt skydd. Du kan förlänga din ursprungliga 2-årsgaranti med upp till 5 år, så om den snart går ut, är det bara att besöka en lokal SEAT-verkstad och fråga om du vill förlänga ditt försäkringsskydd.

Läs mer