Kundservice sv:Vindrutor från SEAT SE/SV

Stenskott? Låt en SEAT-expert laga eller byta vindrutan. 

Vi hoppas att du slipper stenskott. Men om du råkar ut för ett, byt eller laga vindrutan på en gång innan den spricker upp mer. Vindrutan är en integrerad del i bilens säkerhetssystem, så låt glasexperterna som verkligen kan din bil göra jobbet. Boka din vindrutereparation här.

Vindrutan en del av bilens säkerhet.

I och vid vindrutan sitter ofta en mängd sensorer och annan teknik som är viktig för säkerhetssystemen i bilen. Dessutom är vindrutan en viktig del i bilens bärande struktur som inte bör försvagas. Bland annat ger den stöd åt airbags när de löser ut.  

Laga eller byt vindrutan hos en expert på din bil. Det kostar inte mer.

Glasexperterna hos din auktoriserade SEAT-verkstad kan din bil in i minsta detalj. De monterar rutan exakt rätt och ser till att allting fungerar som det ska. Vid en skada betalar du oftast  endast försäkringens självrisk. Så vänd dig till experterna på din bil.

Se filmen hur vi byter vindruta på din bil!

6 anledningar att välja en SEAT Originalvindruta:

Stabilitet som gör skillnad.
Vindrutan i din SEAT är en del av bilens bärande konstruktion. Utformningen, kvaliteten och monteringen bidrar till karossens styvhet och krocksäkerhet. Vindrutan är alltså en ren säkerhetsfråga.

Perfekt stöd.
Vindrutan ger stöd till krockkudden vid en kollision. Så en korrekt monterad vindruta är viktig för att airbag-systemet ska fungera som det är tänkt.

Teknikkompatibel.
Förarassistansteknik som laser, sensorer och kameror sitter monterade på vindrutans insida. Därför är det viktigt att ersättningsrutan har exakt samma egenskaper som den vindruta som satt i din SEAT när den lämnade fabriken.

Extrem precision.
En SEAT Originalvindruta är tillverkad enligt SEATs höga kvalitetsstandarder och är perfekt anpassad till just din bil.

Säkerhet på hög nivå.
En SEAT Originalvindruta garanterar att säkerhetssystemen i din bil fungerar och att bilen har samma höga säkerhetsnivå som när den som ny lämnade fabriken.

Ökar komforten.
En SEAT Originalvindruta skyddar dig även mot UV-strålning och buller. 

Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans