Kundservice SE/SV

SEAT MÓ 125

Kör på el.

SEAT MÓ 125 är det nya, eldrivna sättet att smidigt och lätt ta sig fram genom stan. En miljöanpassad lösning för framtiden.

Från 74.900:- eller 950:-/mån med vårt MC-lån.*

Köp online

*SEAT MC-lån 48 mån, 20% kontantinsats, Körsträcka 500 mil/år, 28% restskuld, rörlig ränta baserat VWFS basränta (eff.ränta 3,95% maj 2021).
SEAT MC-lån erbjuds genom Volkswagen Finans Sverige AB, helägt dotterbolag inom Volkswagen Group.

100% eldriven

Starta. Susa iväg.

Ta dig fram smartare och enklare. Helelektriska SEAT MÓ 125 är både tyst och utsläppsfri. Kraftfull, elektrisk, effektiv.

Full räckvidd

Lika unik som du.

Var där du vill vara. Med backväxel – så att du enkelt kan backa in på trånga ställen. Och med en räckvidd på 137 km för att klara pendlingen till och från jobbet, eller längre helgutflykter.

Färger

Redo att sätta lite färg på stan?


Soft

icon arrow-black icon arrow-black

Körlägen

Anpassa körstilen.

Ta dig fram både i stan och utanför. 3 körlägen erbjuder dig fler möjligheter beroende vad du har framför dig.

 • Eco-läget minimerar elförbrukningen.
 • City-läget balanserar förbrukningen och prestandan.
 • Sport-läget maximerar sportigheten och prestandan.
 • Backväxeln gör att du enkelt kan backa ut från trånga ställen.

Smarta funktioner

Elegant design.

Hög prestanda

En elscooter med hög prestanda – klarar 0-50 km/h på 3,9 sek. Topphastighet: 95 km/h.

Enkel att ladda

Batteriet är urtagbart och kan användas för att ladda andra enheter. Styret förs upp när hjulen fälls ner. Det gör det enkelt att flytta det till ett vanligt eluttag.

Plats för hjälmen

Under sätet finns plats för 2 hjälmar. Kör iväg vart du vill. När du vill. Med vem du vill.

Icon card

Hög prestanda

En elscooter med hög prestanda – klarar 0-50 km/h på 3,9 sek. Topphastighet: 95 km/h.

Icon card

Enkel att ladda

Batteriet är urtagbart och kan användas för att ladda andra enheter. Styret förs upp när hjulen fälls ner. Det gör det enkelt att flytta det till ett vanligt eluttag.

Icon card

Plats för hjälmen

Under sätet finns plats för 2 hjälmar. Kör iväg vart du vill. När du vill. Med vem du vill.

Uppkoppling

En hel värld vid dina fingertoppar.

Nåt speciellt ställe du ska till? Håll dig uppkopplad under resan. Se på din smartphone exakt var du parkerade din SEAT MÓ 125. Och med en delbar kod kan du t.o.m. låta en betrodd kompis hämta den åt dig.

SEAT MÓ 125 FAQs


SEAT MÓ 125 är tyst, bekväm och ergonomisk. Den förorenar inte, klarar alla typer av vägar och behöver ett minimum av underhåll. Inte bara accelererar den snabbare än en 125 cc-scooter med förbränningsmotor, den gör det utsläppsfritt, tyst och utan vibrationer. Det gör att körningen blir stabilare och att du kan spara upp till 85% (jämfört med vad du skulle behöva lägga på en med förbränningsmotor).

SEAT MÓ 125 är klassad som en lätt motorcykel, vilket innebär att du behöver ha något av följande körkort:

A, A1 eller A2.

En SEAT MÓ elscooter är helt eldriven, vilket också innebär att den behöver mindre underhåll (när det gäller däck och bromsar). I pengar betyder det att du kan spara in ca 2.250:-/år var 5.000:e km du kör.

Scooterns elförbrukning ligger på ca 5,84 kWh/100 km. Och eftersom snittpriset per kWh under lågpristid är ca 1,20 kr, kommer en SEAT-scooter endast kosta ca 7,03 kr per 100 körda kilometer. Jämför detta med bränsleförbrukningen för en motsvarande scooter med förbränningsmotor som ligger på 4 liter/100 km. Med ett snittpris för bensin på 14,56 kr/l skulle du då behöva betala 58,23 kr/100 km.

SEAT MÓ levereras som standard med flera avancerade funktioner. Hit hör t.ex. Full LED-belysning för bättre säkerhet och sikt. Plus utsläppsfri körning med eldrift med en räckvidd på upp till 137 km och snabb acceleration: 0 till 50 km/h går på kvicka 3,9 sek. Och med 3 körlägen och en backväxel, har du alltid full kontroll när du kör.

Batteri


SEAT MÓ har ett hjulförsett batteripack som gör det enkelt att koppla loss och ta med till laddstället. Fulladdat ger batteriet en räckvidd på upp till hela 137 km.

Rent allmänt tar det ca 6 timmar att ladda ett helt urladdat batteri fullt igen – men vi rekommenderar inte att man laddar ur batteriet helt eftersom det alltid är bättre att ladda det under resan – på så sätt behöver man aldrig få batteriet urladdat. Det går då också snabbare att ladda samtidigt som det hjälper till att förlänga batteriets livslängd.

*OBS! Batteriet måste laddas minst 1 gång per månad, annars upphör garantin att gälla.

SEAT MÓ 125 har ett hjulförsett batteri, så det är enkelt att ta ur och ladda var som helst om man har tillgång till ett vanligt eluttag. *Någon speciell kontakt eller kabel behövs ej. 

Du kan också ladda batteriet då det sitter på plats i scootern. Man ansluter då batteriet till ett vanligt uttag via SCHUKO-kabeln, som har en jordad stickpropp.

 

Batteriet i SEAT MÓ 125 är tillverkat i enlighet med europeiska kvalitetsstandarder och kommer att ha 97% av sin kapacitet kvar även efter 500 laddcykler.

Andra frågor


Du kan ta din SEAT MÓ 125 till valfritt SEAT-center som säljer scootern. Om du får några problem med den, kan den ersättas eller repareras på en gång.

Ja, scootern omfattas av en garanti på 2 år, och batteriet har en garanti på 4 år.

*OBS! Batteriet måste laddas minst 1 gång per månad, annars upphör garantin att gälla.

 

Kontakta din närmaste återförsäljare: 

 • Aftén Bil Upplands Väsby
 • Bilcentrumgruppen Kristianstad
 • Börjessons Bil Alingsås
 • Börjessons Bil Helsingborg
 • Engströms Bil Linköping
 • Frontbilar Göteborg
 • JL Bilar Kalmar
 • MotorHalland Halmstad
 • MTO Bilcenter Järfälla
 • Möller Bil Västerås
 • Möller Bil Örebro
 • Olofsson Bil Haninge
 • SEAT Göteborg
 • SEAT Malmö
 • SEAT Sätra
 • Söderbergs Bil Norrköping
 • Visby Bilcity

Instruktionsbok


Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans