Kundservice SE/SV

Din trygghet är viktig för oss.

I rådande situation är det viktigt att vi alla tar ansvar och gör vad vi kan för att begränsa spridningen av Covid-19. För våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder och vi följer utvecklingen och de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten mycket noga. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du besöker eller kontaktar oss.

Verksamheten hos våra SEAT-återförsäljare håller öppet som vanligt för att säkerställa dina mobilitetsbehov.

Vi finns här för dig – när och där det passar dig.

För dig som har behov av mobilitetslösningar erbjuder vi bland annat digitala möten med personliga videosamtal och bilvisningar, samt möjligheten att köpa din bil helt på nätet genom SEAT Privatleasing Online. Många av våra återförsäljare erbjuder även hemleverans vid köp av ny bil - kontakta din återförsäljare för mer information om vilka tjänster vi kan erbjuda på just din ort. Hitta din Återförsäljare.

Självklart når du din säljare eller servicerådgivare som vanligt via telefon och mail samt de chattfunktioner som finns på våra återförsäljares hemsidor. Hitta din Återförsäljare.

Bokar service gör du enkelt och tryggt på nätet via Boka service online. Likaså om du är i behov av SEAT tillbehör så kan du enkelt göra din beställning online.

Vill du komma i kontakt med SEAT Sverige är du alltid välkommen att skriva till oss i vår chatt här på seat.se eller kontakta oss på telefon eller mail. Kontakta oss.

Tips för hur du rengör din bil.

Det är även extra viktigt att rengöra bilen ofta och noggrant. Vi har därför satt ihop några tips och råd för hur du bäst desinficerar din bil. Om du vill ladda ner råden och dela med vänner och bekanta kan du göra det här.

Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans