Kundservice 2021.1.1.0 SE/SV

Originalruta från SEAT

Låt en SEAT-expert byta eller laga rutan. 

Vi hoppas att du slipper stenskott. Men om du råkar ut för ett, byt eller laga rutan på en gång innan det spricker upp mer. Vindrutan är integrerad del i bilens säkerhetssystem. Så låt glasexperterna som verkligen kan din bil göra jobbet. Hitta din SEAT serviceverkstad

Vindrutan är en del av bilens säkerhet.

I och vid rutan sitter en mängd sensorer och annan teknik som är viktig för säkerhetssystemen i bilen. Dessutom är vindrutan en integrerad del i bilens struktur som inte bör försvagas. Bland annat ger den stöd åt airbags när de löser ut.  

Laga eller byt rutan hos en expert på din bil. Det kostar inte mer.

Glasexperterna hos din auktoriserade SEAT-verkstad kan din bil in i minsta detalj och ser till att allt fungerar som det ska. Det kostar dessutom bara självrisken. Och den är ju densamma oavsett vem som lagar eller byter rutan. Så vänd dig till experterna på din bil.

6 anledningar att välja en SEAT Originalvindruta:

Stabilitet som gör skillnad.
Vindrutan i din SEAT är en del av bilens bärande konstruktion. Utformningen, kvaliteten och monteringen bidrar till karossens styvhet och krocksäkerhet. Vindrutan är alltså en ren säkerhetsfråga.

Perfekt stöd.
Vindrutan ger stöd till krockkudden vid en kollision. Så en korrekt monterad vindruta är viktig för att airbag-systemet ska fungera som det är tänkt.

Teknikkompatibel.
Förarassistansteknik som laser, sensorer och kameror sitter monterade på vindrutans insida. Därför är det viktigt att ersättningsrutan har exakt samma egenskaper som den vindruta som satt i din SEAT när den lämnade fabriken.

Extrem precision.
En SEAT Originalvindruta är tillverkad enligt SEATs höga kvalitetsstandarder och är perfekt anpassad till just din bil.

Säkerhet på hög nivå.
En SEAT Originalvindruta garanterar att säkerhetssystemen i din bil fungerar och att bilen har samma höga säkerhetsnivå som när den som ny lämnade fabriken.

Ökar komforten.
En SEAT Originalvindruta skyddar dig även mot UV-strålning och buller. 

Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans