Kundservice sv:Ägare:SEAT Service:Services SE/SV

SEAT Service

Mindre bekymmer, mer bilkörning.

Vi är experter på just SEAT. Därför ser vi till att din bil förblir 100% SEAT, genom olika reparations- och servicepaket som passar din bil i alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik.

Boka service online

Din SEATs service genom tiderna.

SEAT Originalservice
SEAT Originalservice är det smarta sättet att bevara din SEATS höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs SEAT Service® Mobility automatiskt – hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp. Läs mer

SEAT Originalservice 4+
SEAT Originalservice med lite lägre pris för din bil som är  av årsmodell 2018 - 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Service® Mobility automatiskt – mobilitetsgarantin som hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.  Läs mer

SEAT Originalservice 8+
SEAT Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2014 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.  Läs mer

SEAT Basservice
För dig som har en SEAT som är av årsmodell 2014 eller äldre finns även SEAT Basservice. Samma detaljomsorg och SEAT originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår. Läs mer

SEAT Service

Mer tid för det viktiga.

När äventyret lockar vill du inte att bilen är på verkstaden. Med SEAT Originalservice, smart reparation, försäkring och våra andra tjänster är din SEAT i trygga händer, så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt.

Smart reparation

Varför vänta?

Fixa småskador, repor och bucklor, byt lampor mm snabbt och smidigt. Vanliga reparationer är färdiga inom 48 timmar.

Läs mer

SEAT försäkring

Av SEAT för din SEAT

Med SEAT försäkring får du ett skydd som är specialanpassat till din bil, oavsett om den är ny eller haft tidigare ägare.

Skadespecialist

Trygga, säkra reparationer.

Våra skadespecialister garanterar att din bil repareras av certifierade SEAT-mekaniker, som använder SEAT Originaldelar.

Expresservice

Service utan tidsbokning.

Med SEAT Expresservice behöver du inte boka tid för t ex batteribyte, oljebyte och andra enklare serviceåtgärder.

Förbesiktning

Det är smart att vara förberedd.

SEAT Förbesiktning ser till att du slipper överraskningar på besiktningen och får besked om eventuella åtgärder i förväg.

Mobilitetslösningar

Alltid på väg

Vi hjälper dig om det som inte får hända ändå händer. Med Vägassistans, Hämtning och Lånebil kan du snabbt vara på väg igen.

Återvinning av våra fordon

Hållbarhet hela vägen.

Visste du alla SEAT modeller redan idag är återvinningsbara till minst 95%. Läs om hur en gammal bil återvinns och blir till ny.

Läs mer

Oberoende verkstäder

Frihet att välja.

Det finns ett stort nät av oberoende verkstäder, som kan reparera och serva din SEAT med den senaste tekniken.

2-års garantin

Betala inte två gånger för samma sak.

Om du behöver lämna in bilen med samma problem inom två år, står vi för.

Läs mer
Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans