Kundservice sv:Ägare:SEAT Service:More Services Dropdown:Engagemang SE/SV

Fullständigt engagemang

Resor är till för att njutas av.

Vi ser efter dig. Så att du kan fortsätta framåt. När du köper en SEAT får du inte bara en ny bil – du får dessutom sinnesro. SEAT service finns där för dig, vad du än behöver. In i minsta detalj. 

Professionalism
Trevlig och artig service. Snabba och effektiva lösningar. Och utmärkt bilvård vid alla tillfällen.

Effektivitet
Effektiv och korrekt service. Garanterat. Lämnar du in bilen med samma problem inom 2 år? Vi står för reparationskostnaderna.

Punktlighet
Din tid är värdefull. Därför lämnar vi tillbaka din bil på avtalat datum och tid. Om inte meddelar vi dig i förväg, erbjuder en lånebil och ger dig 20 % rabatt på reservdelar vid nästa servicetillfälle.

Delaktighet
Vad sägs om en inledande inspektion tillsammans med en av våra experter? Se själv vilka delar som kommer att kontrolleras och åtgärdas.

Information
Inga överraskningar i sista minuten. Du känner till kostnaden för service innan vi börjar och slutkostnaden innan du hämtar upp bilen. 

Transparens
Har du frågor om din faktura? Fråga bara någon av våra anställda. Vi kan också uppskatta kostnaden för din nästa service

Garanti
Vi använder endast originalreservdelar. Alla våra delar och reparationer har två års garanti. Eftersom du vill ha det äkta.

Mobilitet
Om du lämnar bilen hos oss hjälper vi dig att ta dig runt. Till exempel med en kostnadsfri lånebil.

Verifiering
Ditt förtroende är viktigt för oss. Våra experter kommer att kontrollera alla reparationer i efterhand och låta dig testa dem själv.

Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans