Kundservice

SEAT har ett brett utbud av småbilar. Men det enda som är smått med dem är storleken. Idéerna bakom dem är stora och tekniken du hittar inuti är inspirerande på stor skala.

SEAT Mii

SEAT Mii är en stadsbil som är perfekt i den urbana djungeln. Den finns med tre eller fem dörrar och har den senaste tekniken, inklusive Safety Assist och SEAT Portable System Live* som omfattar SEAT Call-appen**, satellitnavigering, Bluetooth® och den nya Eco Trainer-funktionen. Denna smarta enhet visar all information från färddatorn, radion och CD-spelaren. Det är småbilen som öppnar för stora möjligheter. Köp en Mii idag.

*Inkluderar en månads kostnadsfri användning av Live Services. Livstidstjänst kan köpas i Garmin Fresh Shop. Kontakta din återförsäljare om du vill veta mer.
**Enbart för EU6-länder

SEAT Ibiza 5D

 

SEAT Ibiza 5D är en liten bil med enorm potential. Fullpackad med den senaste tekniken som gör den till en av de bekvämaste, säkraste och roligaste bilarna att köra i sin klass. Från multimediesystem med Bluetooth® till adaptiva Bi-Xenon-strålkastare (AFS) är den bilen som är lika intelligent som attraktiv. Titta bara på de exakta dynamiska linjerna och den vackra svepande stilen. Med lika delar utrymme och komfort, samt en rad bränslesnåla och starka motorer, är den en allround-modell som imponerar ur alla vinklar.

SEAT Ibiza SC CUPRA

Vi presenterar SEAT Ibiza SC CUPRA, ett fullblod från insidan och ut. CUPRA omfattar allt från föregångarna plus en DSG-växellåda med paddelstyrning kombinerat med en motor på 180 hk och Bi-Xenon-strålkastare. Den sticker verkligen ut ur mängden