Kundservice

SEAT Bilservice

Vi på SEAT tror på service. Vi vet att det handlar lika mycket om att underhålla din bil som att underhålla vår relation med dig. Därför garanterar vi alltid kvaliteten på våra tjänster och siktar på perfektion i allt vi gör. Hos oss får du SEAT-originaldelar och tillbehör med fokus på detaljer.

Servicenätverk

Vårt servicenätverk ger dig all hjälp du behöver för att hålla bilen i bästa skick. Vi erbjuder allt från kontroller och bilunderhåll till byte av kamrem och däck, byte av bromsvätska och service på luftkonditioneringen. Vi kan till och med erbjuda dig en lånebil om du skulle behöva det.

Uttjänta bilar

På SEAT ser vi till att våra bilar har minsta möjliga påverkan på miljön och på din plånbok. Från det att du köper en SEAT till dess den demonteras beaktar vi alla delar av dess livscykel.
För att våra bilar ska vara så ekonomiska och miljövänliga som möjligt strävar vi kontinuerligt efter att sänka vikten, förbättra aerodynamiken och bränsleförbrukningen.
Vi följer gällande återvinningsregler och är mycket noga med att välja miljövänliga material och delar som är lätta att återvinna.

Originaltillbehör

SEATs originaltillbehör ger dig ett komplett utbud av alternativ så att du kan anpassa din SEAT efter din stil. Från tillbehör som förstärker sportigheten till eleganta detaljer som ger en personlig touch – vi erbjuder tillbehör som är designade specifikt för din SEAT och som är testade enligt våra höga kvalitetsstandarder.
Ladda ned våra kataloger, som innehåller hela utbudet av tillbehör för samtliga SEAT-modeller.
SEAT har ett stort nätverk av auktoriserade återförsäljare och alla hjälper dig gärna med tillbehör.

Onlineservice

Med vår onlinebokning av service kan du boka in din SEAT för service hos alla återförsäljare som deltar. Du gör det online i sex enkla steg – snabbt och enkelt.