Kundservice

SEAT erbjuder en helt ny serie av bilar. Från Mii, till en ny serie av Ibiza-modeller. En kraftfull Leon och en vacker Toledo. Med iögonfallande design och toppmodern teknik är de är nya bilarna inte bara SEATs framtid. En av dem kan vara din nästa bil.

SEAT Mii

SEAT Mii är verkligen bilen för dig. SEAT Mii är liten, kompakt och full av smarta idéer, vilket gör den till den idealiska stadsbilen. Den finns i tre- och femdörrarsversioner och är riktigt snygg. Måtten betyder att den är välkommen överallt i stan. Men den är stor invändigt också och utrustad med SEAT Portable System Live* som omfattar SEAT Call-appen**, den nya Eco Trainer-funktionen, satellitnavigering och Bluetooth® som visar dig all information från färddatorn och din radio/CD på pekskärmen. Den har även den unika Safety Assist-tekniken och de kvicka motorerna är mycket ekonomiska och miljövänliga. Så det som är bra för staden är nu bra för dig.

*Inkluderar en månads kostnadsfri användning av Live Services. Livstidsservice kan köpas i Garmin Fresh Shop. Kontakta din återförsäljare om du vill veta mer.
**Enbart för EU6-länder

SEAT Ibiza

Nu finns "avancerat" i tre olika utföranden. SEAT Ibiza 5D, ST KOMBI, SC CUPRA. Alla dessa nya bilar är byggda enligt de högsta specifikationerna och alla har den klassiska känslan hos Ibiza. Dessutom är de fyllda av teknik som höjer pulsen: infotainment, Bi-Xenon med adaptiva AFS-strålkastare och en rad starka och snåla motorer, från de senaste TSI- till TDI-modellerna med DSG-växellådor.
SEAT Ibiza 5D ger dig prestanda och dynamisk design medan Ibiza ST Kombi ger dig mer utrymme. Sedan har vi SC CUPRA – som ger en extra dos sportighet. Alla är konstruerade med passion, precision och design, som SEAT Ibiza Färg paket, som finns i tre grundfärger. Samtliga har nya funktioner och massor av nya äventyr i lager för sina förare.

SEAT Leon

Den helt nydesignade SEAT Leon sportcoupé med 5 har nu fått sällskap av de snyggaste kombibilarna i klassen: SEAT Leon ST Kombi, CUPRA och X-PERIENCE, bilar med exceptionella extrafunktioner och teknik som stödjer körningen och gör varje resa till ett oförglömligt äventyr. Alla modellerna präglas av SEATs design-DNA men varje modell har en rad unika egenskaper som ger den en helt egen personlighet.

CUPRA, som har utvecklats direkt från racingbanan, är en fin blandning av sportig finess och otrolig design som gör varje körning speciell. Den nya bilen för äventyrare, X-PERIENCE, kombinerar teknik, design och premiumkomfort för att göra dina resor riktigt bra.

Invändigt placerar infotainment-system med Bluetooth® och toppmodern förarprofilteknik Leon-serien i täten. Du har tillgång till allt du behöver vid dina fingertoppar för en avslappnad och säker körning, med tillvalssystem för förarassistans som Lane Assist, Tiredness Recognition System och backkameror.


SEAT Toledo

Om man ska välja ett ord som beskriver sedanmodellen SEAT Toledo är det vacker. Designen, utnyttjandet av utrymmet, tekniken som gör körningen till ett sådant nöje – allt är vackert. Framför allt känslan du får när du sitter bakom ratten i den här nya bilen.
Med multimedieteknik för underhållning och Bluetooth® för anslutningen är den mer än välutrustad. Och med mer ben- och bagageutrymme finns det mer plats att njuta av alltsammans också.
Kombinera detta med tekniskt avancerade TSI- och snåla TDI- och Ecomotive-versioner, så hittar du skönhet som inte bara sitter på ytan. Men det är sant att de horisontella baklykteklustren är särskilt iögonfallande.

SEAT Alhambra

Inuti en SEAT Alhambra MPV kommer familjen i första hand. Därför har vi gett dem 2 340 liters utrymme och massor av bra teknik att njuta av. Som multimediesystem, automatiska skjutdörrar som tillval och ett panoramasoltak.
Den är praktisk men kul att köra och byggd med den känsla för detaljer du förväntar dig av en SEAT. Och självklart är säkerheten också en stor faktor. Den har Bi-Xenon-strålkastare, sju krockkuddar och fem stjärnor i Euro NCAP. Den har till och med en av de lägsta emissionsnivåerna i klassen. Nya SEAT Alhambra handlar om utrymme, stil och nöje. Är det inte så alla familjer borde resa?