Kundservice

Vissa köper bil med hjärtat. Andra köper bil med huvudet. Men går det att köpa en bil som tilltalar båda delar?

Efter en titt på SEATs nya modeller har du svaret. De här bilarna inspirerar inte bara. De levererar. Från urbana gatumaskiner till perfekta bilar för persontransport, från vässade sportcoupéer till miljövänliga sedaner. Var och en är konstruerad med innovativ teknik som gör dem effektivare, kraftfullare och roligare att köra.

Om du vill köpa en bil som passar dig in i minsta detalj så hittar du den hos SEAT. Ta SEAT Ibiza till exempel, juvelen i vår krona. En bil vars prestanda, manöverförmåga och bränsleekonomi har gjort den till en av de mest eftertraktade bilarna ute på vägen. Den sticker ut ur mängden och från konkurrenterna tack vare sin dynamiska, moderna stil och ett brett utbud av bensin- och dieselmotorer.

Sedan har vi kompakta SEAT Mii, en liten bil med en stor förkärlek för stan. Leon CUPRA för alla som drömmer om prestanda. Och SEAT Alhambra, för dem som vill köpa en bil för familjen.

SEATs tuffa sportiga linjer och estetiska detaljer gör våra bilar riktigt snygga. Men de ser ännu bättre ut på papperet. Med möjlighet att välja mellan Common Rail-dieselmotorer som ger klassledande prestanda och EU5-kompatibla motorer med imponerande låga emissionsnivåer.

Inuti varje bil finns teknik som skyddar dig och mediesystem som tar hand om underhållningen. Där finns ergonomiska paneler och lyxig klädsel. Och viktigast av allt, där finns all den passion och allt det engagemang vi har lagt på att skapa dem.

När du köper en bil från SEAT, köper du mer än metall och teknik. Du köper en bil som är konstruerad för att du ska njuta av den. 

SEAT Mii

En liten stadsbil som öppnar dörrar i storstan. En supermini med allt utrymme och all teknik du behöver. Läs mer om SEAT Mii.

SEAT Ibiza

Unika SEAT Ibiza. Finns i modeller med tre och fem dörrar, som kombi och CUPRA. Smidig och elegant. Läs mer om SEAT Ibiza.The one and only SEAT Ibiza.

SEAT Leon

Mötet mellan kraft och perfektion. En halvkombi för alla som älskar att köra bil. Läs mer om SEAT Leon.

Nya SEAT Alhambra

En mångsidig MPV med 7 platser och ett utrymme på 2 340 liter. Och massor av plats för din fantasi. Läs mer om nya SEAT Alhambra.

SEAT Toledo

Konstruerad med människor i åtanke. SEAT Toledo har plats för alla och deras prylar. Läs mer om SEAT Toledo.