Kundservice

Kombimodellerna blir inte mycket bättre än SEAT Leon ST Kombi och Ibiza ST Kombi. Bilar som ger dig mer utrymme utan att ge avkall på stilen. Bilar som är dynamiska och sportiga att köra, men även perfekta för familjen. Det enda du inte kommer tycka om är att behöva välja mellan dem.

Det går inte att hitta mycket vackrare utrymme än i kombimodellen SEAT Ibiza ST Kombi. Med ytterligare 123 liters utrymme är det en klassisk kombibil med de mest dynamiska linjerna du hittar på vägarna. Den har snygga takräcken och Bi-Xenon-strålkastare med LED-halvljus som tillval. Och invändigt hittar du den senaste tekniken som gör den säkrare och bekvämare att köra. Komplettera det med en serie snåla och starka motorer så märker du att det är en bil som är värd uppmärksamhet.

SEAT Leon ST

SEAT Leon ST Kombi sätter en ny standard för bilar i den här klassen. Den förenar den dynamiska design och toppmoderna teknik som definierar Leon-serien med kombibilens praktiska mångsidighet.
Bagageutrymmet är imponerande flexibelt med en kapacitet på 587 liter som ökar upp till 1 470 liter när baksätet är nedfällt. Med sitt unika designspråk, sina egenskaper, den exceptionella följsamheten, dynamiska och bränslesnåla motorer och ett brett utbud av hi-tech-alternativ, inklusive LED-strålkastare och Progressiv styrning, har SEAT Leon ST Kombi omformat möjligheterna hos kombibilen.