Kundservice

SEAT har ett brett utbud av halvkombimodeller som är lika praktiska som snygga. Oavsett om du vill ha en 3- eller 5-dörrarsmodell så har vi en SEAT-halvkombi som är praktisk och har en sportig stil.

SEAT Ibiza

Halvkombimodellerna SEAT Ibiza SC, CUPRA, 5D och ST har alla fördelar du förväntar dig av Ibiza-serien och mer därtill. Smidiga och roliga att köra med dynamisk design – de har enastående teknik med bland annat multimediesystem med satellitnavigering och adaptiva Bi-Xenon-strålkastare (AFS). De har även säkerhetsfunktioner som XDS och förarassistansteknik som tillval. Och du kan välja mellan starka men ekonomiska motorer som gör både dig och plånboken glad. 

SEAT Leon

Upptäck SEAT Leon ST, 5-dörrars halvkombi eller 3-dörrars sportcoupé. Bilar med stil, substans och massor av känsla. Med inspirerande nya linjer, en stomme med låg vikt och massor av toppmodern teknik inklusive underhållsfria LED-strålkastare. Du hittar bland annat parkeringshjälp, ett elektriskt soltak och SEAT Full Link-systemet som styr underhållning, kommunikation och fordonsfunktioner. Det är en bil som är byggd idag för morgondagens vägar. 

Nya SEAT Alhambra

Alla familjer är olika och därför har vi skapat en bil som kan anpassa sig till var och en av dem. Vi kallar den nya SEAT Alhambra. En MPV som ser till att familjen är trygg och säker och har roligt vart ni än är på väg. Den har automatiska skjutdörrar som tillval, körprofil som tillval, parkeringshjälp som tillval och ett panoramasoltak. Den har ett otroligt kupéutrymme på 2 340 liter och massor av teknik att utforska invändigt. Inklusive ett multimediesystem med Bluetooth®. Det är en bil som ger familjer allt de behöver.