Kundservice

Just när du trodde att familjebilar inte betydde kul, så kommer SEAT Alhambra. Rymlig, anpassningsbar och en seriös mängd rolig teknik också.
Park Assist och en panoramataklucka till att börja med. Det finns plats för sju personer och tack vare multimediasystemet finns det tillräckligt med underhållning för att alla. För att inte tala om sju krockkuddar och massor av annan avancerad säkerhetsteknologi för att också hålla alla säkra. Den har även belönats med 5 stjärnor i Euro NCAP.

Nya SEAT Alhambra

I en SEAT Alhambra finns tekniken där för att man ska njuta av den. Men den gör även denna MPV till en bränslesnålare bil. Det står SEAT Alhambra Ecomotive för. Det är en miljövänlig motor med en av de lägsta emissionsnivåerna i klassen. En motor som är så stark och responsiv som du vill ha den, men samtidigt ekonomisk. Med SEAT Alhambra Ecomotive måste en större familj inte betyda att du lämnar ett större koldioxidavtryck.

SEAT Toledo

Ge din familj det den behöver av säkerhet och bekvämlighet. SEAT Toledo är konstruerad för familjer men den har även sportighet, stil och tillbehör som gör att alla familjeresor börjar och slutar bra. Tappa inte spåret, håll koll på vart du ska med satellitnavigeringssystemet. LED-belysning överallt betyder att SEAT Toledo har det senaste inom belysningsteknik. Fram, bak och till och med som belysning av nummerplåten.

Håll de små på gott humör med ett infotainmentsystem och DVD-skärmar. Och få med dig alla prylar i det generösa bagageutrymmet och med cykel- eller skidhållare som tillval. Toledo har utformats med människor i åtanke. Det är familjebilen för dig.