Kundservice

SEATs originaltillbehör ger dig ett komplett utbud av alternativ så att du kan anpassa din SEAT efter din stil. Från tillbehör som förstärker sportigheten till eleganta detaljer som ger en personlig touch – vi erbjuder tillbehör som är designade specifikt för din SEAT och som är testade enligt våra höga kvalitetsstandarder.

Ladda ned våra kataloger, som innehåller hela utbudet av tillbehör för samtliga SEAT-modeller. 

SEAT har ett stort nätverk av auktoriserade återförsäljare och alla hjälper dig gärna med tillbehör. 

SEAT Mii Originaltillbehör

SEAT Mii är utformad för att optimera utrymme och effektivitet i den dagliga stadskörningen. Du kan dessutom skräddarsy den så att den passar din personliga stil med vårt breda utbud av originaltillbehör.

Den halkfria mattan för bagageutrymmet och bagageavdelarna är bara några exempel på SEAT-tillbehör som utformats för att förenkla ditt liv. Och som kronan på verket finns det massor av multimedieprodukter som står för underhållningen på vägen så att du kan njuta av resan och ha kul när du kör den här stadsbilen.

Din stil från insidan och ut med Mii-temapaketen. Set med dekaler för instrumentpanel och exteriör, sidotrösklar, nyckelskydd och mattor – allt anpassat med SEATs originaldesign.

Design, skydd och ordning, originaltillbehören för SEAT Mii täcker allt!

SEAT Ibiza Originaltillbehör

Din bil, din stil. Den personlighet du väljer för din Ibiza med SEATs originaltillbehör ger din bil en exklusiv känsla och en distinkt stil. Varför vara en i mängden om du kan sticka ut ur den?

Äg vägen med en bil som visar vem du verkligen är. Anpassa din Ibiza med ventiler och dörrhandtag i krom, snygga dekaler och många kombinationer av rattar och matchande växelspaksknoppar för en unik stil. Och för att hålla de små på gott humör medan du kör hittar du ett antal multimedieprodukter bland SEATs originaltillbehör, som DVD-spelare med dubbla skärmar. För egen del kan du koppla av och njuta av körningen genom att planera resan med våra satellitnavigeringssystem.

Allt ryms i din SEAT Ibiza. Originaltillbehör som är konstruerade för att klara allt tack vare sin funktion och kvalitet. Du monterar enkelt takräckena och tillbehören och packar bagaget perfekt i din Ibiza med våra lösningar för bagageutrymmet. Ta med dig allt dit du ska.

För det är inte bara en Ibiza. Det är din Ibiza.

SEAT Leon Originaltillbehör

Leon är gjord för fart och SEATs originaltillbehör kan hjälpa dig få ut mesta möjliga av varje resa. Oavsett om du ska ta en dagstur eller ge dig iväg på en familjesemester så har vi redan tagit hand om detaljerna: från sportiga tillbehör till praktiska funktioner. Det finns alltid en lösning som tillför ännu mer till din Leon.

Design in i minsta detalj. Leon är riktigt snygg. Men för en ännu sportigare stil är dekorativa dekaler, spännande instrumentpaneler och matchande växelspaksknoppar nödvändiga tillbehör. Och ingen Leon är fullständig utan en uppsättning precisionstillverkade SEAT-aluminiumfälgar i antracit eller svart. Bakom kulisserna jobbar Tiredness Recognition System och Speed Control System för att underlätta din körning.

Förarens bästa vän. SEAT originaltillbehör har lanserat nya system som gör körningen mycket säkrare. Med teknik som denna håller Leon dig alltid på rätt spår. Och när det gäller transport bör du ha en uppsättning SEAT-takräcken samt tillbehör överst på listan.

Anpassa din bil med vårt breda utbud av originaltillbehör. De delikata detaljerna! 

SEAT Alhambra Originaltillbehör

Med Alhambra MPV kan du och din familj njuta av vägen på ett nytt sätt. Ett verkligt multifunktionsfordon, MPV, med ett komplett utbud av originaltillbehör och lösningar för god komfort. Allt du behöver för en perfekt resa: lösningar för organisering och transport samt den senaste multimedietekniken. Design- och säkerhetsfunktioner som underlättar körningen och får familjen att trivas.

Din SEAT Alhambra MPV kan hantera allt. När du startar motorn spelar det ingen roll vilken last du har med dig. Oavsett om det är en lugn resa eller ett äventyr så har Alhambra alla originallösningar från SEAT för allt du behöver transportera. Takräcke, dragkrok, skidhållare, cykelhållare för placering på taket eller bak samt en box för bagaget. Du monterar enkelt alla tillbehör och kan sedan starta din resa.

Kom iväg smidigt tack vare den mest avancerade utrustningen på marknaden. Exempelvis Bluetooth®-systemen som gör att du kan köra säkrare medan du pratar i handsfree – du har alltid händerna på ratten.

En kupé som inte lämnar någon oberörd. Kupétillbehören för SEAT Alhambra är specialdesignade för att passa alla smakriktningar. Från sportpedaler till utvändiga fotstöd.

Kvalitet och karaktär i varje detalj hos din Alhambra.

SEAT Toledo Originaltillbehör

Skönhet, komfort och oöverträffad teknik är standard i nya Toledo. Men det är bara början. Med SEATs originaltillbehör får du massor av möjligheter att uppgradera och utrustad din Toledo, med infotainmentsystem, transportlösningar med mera. Tillbehör som ger din Toledo en personligare touch.

Plats för alla. Och massor av sätt att få plats med allt de har med sig. Toledo transporterar allt på ett säkert sätt – med allt från hållare för cyklar, skidor och surfbrädor till robusta takräcken och lösningar för bagageutrymmet. SEAT erbjuder dessutom flera certifierade bilbarnstolar som ger barnen maximal komfort och bästa skydd.

Originaltillbehören för Toledo har utformats med människor i åtanke. Kompletterad med en prylhållare och ett mittarmstöd är det familjebilen som ger passagerarna bästa komfort. Välj mellan de senaste satellitnavigeringssystemen som hjälper dig att hitta snabbaste vägen till ditt mål, med pekskärmar och intuitiva kartor. Och när det gäller underhållningen håller våra kabeladaptrar och DVD-skärmar alla på gott humör.

Fler möjligheter med Toledo Originaltillbehör.