Kundservice

Våra bensin- och dieselmotorer är byggda för att påverka dig men inte miljön. Det beror på att vårt utbud av TSI-, TDI- och Ecomotive-modeller har hög prestanda men låga emissionsnivåer.

SEAT Mii

Du kan välja mellan de snåla varianterna på 1.0 68 hk Ecofuel eller 1.0 75 hk. De är verkliga prestandamaskiner som även sänker emissionsnivåerna till bara 79g respektive 105g/km CO2.

SEAT Ibiza-serien

Motorerna för 5D finns i varianter från 1.0 liter till 1.4 liter 150 hk (ej Kombi)för bensinmotorer med DSG, medan dieselalternativet är 1.4-liters Common Rail-motorer. Ibiza ST Kombi finns även med en 1.4 TDI CR 90 hk – snål med 97 g/km CO2. Vårt Ecomotive-motorprogram för Ibiza-serien har reducerade CO2-emissioner och lägre bränsleförbrukning utan att kompromissa med den unika SEAT-prestandan. Och på tal om den så ger automatlådan Direct-Shift Gearbox en mjukare körning, snabba växlingar och inga kraftstörningar. Har även start/stopp-funktion.

SEAT Toledo

SEAT TOLEDO har mycket låga CO2-emissioner, vilket skapar hållbarhet och visar respekt mot miljön. Ecomotive-modellerna kan, tack vare sin mycket goda aerodynamiska design och sina TSI- och TDI-motorer, förbättra effektiviteten med hjälp av start/stopp-systemet.

SEAT Leon

SEAT Leon erbjuds med 22 olika högeffektiva men snåla motorer, inklusive Common Rail TDI-modeller som når upp till 184 hk. Både bensin- och dieselmotorerna är miljövänliga och uppfyller strikta EU6-emissionsstandarder. För dem som vill ha ännu mer prestanda finns Leon CUPRA 2.0 TSI 290 hk som bör vara nog för att tillfredsställa även de mest kraftsugna förarna.

Nya SEAT Alhambra

Nya SEAT Alhambra finns med flera olika motorer, däribland TSI och TDI, som gör mesta möjliga av direktinsprutningen och turboladdningen. Det finns TSI-motorer på upp till 200 hk och TDI-modeller med 115 hk, 136 hk, 140 hk och 177 hk.

Förutom Ecomotive- och 2.0 l TSI-versionen har de flesta Alhambra-modellerna start/stopp-teknik och system för återvinning av bromskraft, vilket bidrar till att sänka bränsleförbrukningen och bibehålla dynamisk prestanda. Det bästa av allt är att SEAT Alhambra TDI också är utrustad med en SCR-katalysator (Selective Catalytic Reduction), vilket gör dieselmodellen till en av världens renaste MPV:er.