Kundservice 2020.0.13.1 SE/SV

SEAT el-born

Under 2020 öppnar vi förbokningen av SEAT el-Born. Anmäl dig till vårt e-nyhetsbrev, längst ner på sidan, så missar du inte när förbokningen öppnar.

el-Born

Detta kommer att vara den första helelektriska bilen från SEAT som är baserad på Volkswagen Groups elektriska plattform (MEB). SEAT el-Born kommer att vara vår spjutspets inom e-mobilitet och introduceras i slutet av 2020. Under 2020 öppnar vi förbokningen av SEAT el-Born. Om du är intresserad av att köpa en av de första bilarna på Svenska marknaden rekommenderar vi att du redan nu anmäler dig till vårt e-nyhetsbrev, längst ner på sidan. Prenumeranter av e-nyhetsbrevet får veta i god tid när förbokningen öppnar.

Konceptbilen är uppkallad efter en av de mest ikoniska stadsdelarna i Barcelona – stadsdelen har fungerat som inspiration för designers och ingenjörer som har tagit fram en sportig bil med emotionell design och mycket avancerad elektroteknik. SEAT el-Born är designad och utvecklad i Barcelona och kommer att byggas i den tyska Zwickau-fabriken.

Teknik

SEAT el-Born är utrustad med det senaste inom ny teknik och kommer att utrustas med förarasstödssystem som gör att den är autonom på nivå två. Dessutom är bilen utrustad med intelligent parkeringsassistent, värmepump för ökad komfort och för att minska elbilens behov av att använda elektrisk kraft för uppvärmning av motor och kupé, smart och bekvämt.

Räckvidd och batterikapacitet

Elbilen har ett energitätt batteripaket och en räckvidd på upp till 420 km enligt WLTP-standard. SEAT el-Born kan snabbladdas på bara 47 minuter (stöder 100 kW snabbladdning).

Prenumerera på vårt e-Nyhetsbrev

Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans