Kundservice

Martorell, 24/11/2016. - Om du letar efter en SUV som är laddad med teknik - då är du på rätt plats!

Med nya SEAT Ateca kommer du att känna att du tar ett steg in i framtiden. Kolla in vår informationsgrafik med 15 höjdpunkter som du kommer att njuta av med din nya SUV. Från välkomstbelysning till den elektroniska bagageluckan som öppnas med en enkel fotrörelse, allt utformat så att du får en fantastiskt körupplevelse.

Vilket humör är du på idag? Nya SEAT Ateca har teknik som låter dig välja mellan åtta olika färger för belysningen inne i kupén. Njut av din körning med olika 4DRIVE - lägen där du kan välja att aktivera Snö eller Off-Road funktioner beroende på vilka utmaningar som möter dig. Med Parkeringsvärmaren kan du värma upp bilen när du vill, och du kan även njuta av Keyless-systemet som låser upp dörrarna när du närmar dig bilen.

Men allt handlar inte bara om bekvämligheter i din nya SEAT Ateca. Säkerhet är en av dess viktigaste pelare: Trafik Jam Assist hjälper dig med stopp och start i trafikköer och Dödavinkelvarnaren visar en ljussignal i ytterbackspegeln när en bil upptäcks i den döda vinkeln.


Share this infographic on your website.
 Copy the code below and paste it into your website, blog or forum:

<a href=http://www.seat.se/foretaget/nyheter/bilar/seat-ateca-new-suv-technology.html title=”Teknik SUV Nya SEAT Ateca”><img style=”max-width:100%” src=http://www.seat.se/content/countries/se/website/se/foretaget/nyheter/bilar/seat-ateca-new-suv-technology/_jcr_content/centerColumn/image_2ebf.resizeViewPort.noScale.jpg></a>
<p>Upptäcka <a href=http://www.seat.se/foretaget/nyheter/bilar/seat-ateca-new-suv-technology.html>nya SEAT Ateca</a>.</p>