Kundservice sv:Om SEAT:Enkel mobilitet:Future Today:SEAT CONNECT 2021.9.1 SE/SV

SEAT CONNECT Tjänster

Hur håller du dig uppkopplad?

Din värld består kanske redan av olika uppkopplingar som underlättar din körning på nya sätt. Nu lanserar vi SEAT CONNECT med nya möjligheter för dig att hantera din bil. 

Dina fördelar

Allt du behöver. På samma ställe.

Öppnat dörren till den digitala världen? Med SEAT CONNECT kan du hantera säkerhet- och komfortfunktioner och få tillgång till din bil på avstånd – smidigt och enkelt direkt från din smartphone.

Tjänster

Upplev SEAT CONNECT.


  • Fordonsstatus (inkl. dörrar och belysning): Checka bilens status – när som helst, var du än befinner dig. Förutom hur långt det är till nästa service (i tid och kilometer), kan du kontrollera den aktuella statusen för dörrarna, rutorna och belysningen.
  • Färddata: Optimera din körning genom att kontrollera snitthastigheten, den totala körtiden, totalt antal körda kilometer och bränsleförbrukningen – och det utan att du behöver befinna dig i bilen.
  • Var står bilen? Glömt var du ställde bilen sist? Se var du parkerat bilen och hur du tar dig dit.
  • Fjärrstyr klimatsystemet: Se till att ha en behaglig temperatur ombord när det är dags för avfärd – låt bilen kyla eller värma kupén i förväg.
  • e-Manager: Gillar du att planera i förväg? Starta laddningen av din elbil och se batteriets aktuella laddningsnivå direkt i din smartphone.
  • Avfärdstider: Ställ in en unik eller återkommande tidpunkt för avresa, så kan din bil ladda batteriet och se till att temperaturen i kupén är den rätta när det är dags att sätta sig bakom ratten.

Redo att testa?

Få SEAT CONNECT med din SEAT.

SEAT Mii electric

Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans