Kundservice sv:Carworlds:New SEAT Arona:Technology SE/SV

Teknik

Det är du som bestämmer.

Modern teknik för ditt moderna liv. SEAT Arona ser till att du är uppkopplad och får tillgång till det du behöver, när du behöver det. Var du än är.

9,2" pekskärm

En perfekt matchning.

Den fristående 9,2"-pekskärmen med sitt Navi System ligger i ditt synfält – för att vara lättare att läsa av, för att du enklare ska kunna hantera online-media och för att göra körningen säkrare.

Basic Digital Cockpit

Bättre sikt.

Större display – för att du ska kunna se och göra mer. Den helt digitala displayen visar färddata på ett överskådligare sätt. Och du kan själv anpassa displayen så att den passar just dina behov.

Connectivity Box

Ladda upp under resan.

Lägg helt enkelt din smartphone i Connectivity Box så laddas tlefonen sladlöst.

Trådlös Full Link

Vidga dina vyer!

Ett smartare sätt att koppla upp mot omvärlden. Håll dig up-to-date med alla dina enheter och länka dina låtlistor, utan att behöva ta blicken från vägen.

Beats Audio

Bra ljud inspirerar till bra drag.

Beats Audio® bjuder på 7 premiumhögtalares, en pumpande subwoofer för bastunga låtar och en kraftfull 300 Watts-förstärkare för ett förstklassigt och naturtroget ljud för alla dina spellistor.

Parkera

Park Assist

Halvautomatiserad körning.

Din Arona skannar av parkeringsplatser och räknar fram bästa sätt att fickparkera bilen på, eller för att backa in den på en trång P-plats. Sedan tar systemet över styrningen så att bilen alltid parkerar lika perfekt.

Parkera

Vill du veta mer om SEAT Arona?

Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans