Kundservice 2021.5.1.0 SE/SV

Xcellence

Choose the Version
Choose the Engine

Säten: (*) 5 (**) 7

Vårt globala utbud av bilar och produktspecifikationer varierar från land till land. Besök din lokala SEAT-webbplats för att läsa mer om vilket produktutbud som är tillgängligt för dig.

”Den angivna bränsleförbrukningen och utsläppsuppgifterna har bestämts i enlighet med lagstadgade mätmetoder. Sedan 1 september 2017 typgodkänns vissa nya fordon redan enligt Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), en mer realistisk testprocedur för mätning av bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Från och med 1 september 2018 ersätts New European Driving Cycle (NEDC) av WLTP i steg. I och med de mer realistiska testförhållandena kommer bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen som uppmäts med WLTP i många fall att vara högre än de som uppmäts med NEDC. För mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC kan du besöka vår webbsida http://www.seat.com/corporate/wltp-standard.html

Vi är för närvarande fortfarande skyldiga enligt lag att ange NEDC-siffrorna. När det gäller nya fordon som har typgodkänts enligt WLTP beräknas NEDC-siffrorna utifrån fordonets WLTP-resultat. Det är möjligt att frivilligt även ange WLTP-siffrorna tills detta krävs enligt lag. De används uteslutande för jämförelse mellan olika fordonstyper. Tilläggsutrustning och tillbehör (t.ex. påbyggnadsdelar, olika däckformat osv.) kan förändra de relevanta fordonsparametrarna, såsom vikt, rulllmotstånd och aerodynamik, och kan, beroende på väder- och trafikförhållanden och individuell körstil, påverka bränsleförbrukningen, strömförbrukningen, CO2-utsläppen och fordonets prestanda.

Se ”Guide för personbilar till salu i Spanien, med CO2-utsläpp och förbrukning”, tillgänglig hos alla återförsäljare och på webbplatsen till Institutet för diversifiering och energibesparing (IDAE) (http://coches.idae.es/PDF/GuiaFinalN.pdf), för mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella CO2-utsläppsvärden i nya personbilar.”

Se mer
Bygg din SEAT

Bygg din SEAT

Hitta Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Boka Provkörning

Boka Provkörning

SEAT Tillbehör

SEAT Tillbehör

Assistans

Assistans