Kundservice

SMART REPARATION

LITEN REPARATION TILL EN LITEN KOSTNAD

När du köper en SEAT får du mycket mer än en bil.
Hos SEAT har vi de bästa eftermarknadstjänsterna du kan få för din bil. Vi skräddarsyr faktiskt våra tjänster för att passa dina SEAT-behov. Det är därför vi har skapat en specifik tjänst för de här små reparationerna som du kanske vanligtvis brukar undvika för att de är så dyra att utföra eller för att du helt enkelt inte har tid.

Vi presenterar det smarta reparationsprogrammet: en snabb och enkel lösning när du vill fixa de där småbucklorna eller reporna på din SEAT inom loppet av 24-48 timmar till en mycket låg och konkurrenskraftig kostnad.Här följer en beskrivning av de åtta olika typerna av reparationer som ingår i vårt SMARTA REPARATIONSPROGRAM:

PUNKTREPARATION

Vissa reparationer på utsidan av bilen kan verka väldigt små. En reparation är dock ändå en reparation. Alla reparationer förtjänar samma uppmärksamhet. Din SEAT Service kommer att ta hand om varje typ av reparation på din bils kaross, oavsett hur liten skadan kan verka.

RUTREPARATION

En skada på vindrutan kan uppstå när som helst på vägen. Låt den bara inte bli större och större. Det kan sluta med att du får byta hela rutan. Stanna till hos din SEAT Serviceverkstad, så ser de till att vindrutan ser ut som ny.

REPARATION AV BUCKLOR

En buckla på karossen kan ha uppkommit av en massa olika orsaker: grus, öppning av dörren mot en hög kant, parkering av bilen på gatan osv. Lämna inte fula märken på din bil utan lämna in bilen till din SEAT Serviceverkstad och få dina små bucklor åtgärdade.

REPARATION AV BUCKLOR OCH LACKERING

Om din reparation kräver lackeringsarbeten utför vi även dem.

LÅNEBIL

När din bil är inlämnad för reparation erbjuder vi en lånebil till ett konkurrenskraftigt pris. Du behöver bara reservera lånebilen nästa gång du bokar in tid för din bil för service eller reparation. Vänligen kontakta en auktoriserad SEAT-service för mer information.

BYTE AV LÖSTAGBARA DELAR

Om du har problem med lampor, skruvar, klämmor, dörrar eller backspeglar på din bil kan våra SEAT-experter snabbt byta ut delarna till ett lågt pris.

REPARATION AV TEXTILIER OCH INREDNING

Det spelar ingen roll om det gäller läder- eller velourklädseln, våra SEAT-experter byter ut eller reparerar alla typer av textilier inuti din bil till lägsta möjliga pris.

REPARATION AV FÄLG

En repa på fälgen är alltid frustrerande. Du vill inte byta hela fälgen, men å andra sidan sänker en synlig repa på fälgen värdet på din bil. Vi fixar ytskadan på din fälg så gott vi kan och alltid till det lägsta priset.

REPARATION AV UTVÄNDIGA PLASTDETALJER

Här oss SEAT är vi experter på småreparationer av din bils kaross. Det spelar ingen roll om det gäller en dörr, stötfångare eller bilens tak. Vi reparerar alla typer av utvändiga plastdetaljer på din bil.