Kundservice

OLYCKSSPECIALIST

DIN BIL, PRECIS SOM DEN VAR

SEAT Olycksspecialistprogram ger dig tillgång till ett nätverk av SEAT Servicecenter som har den exklusiva reparationsexpertis som snabbt och smidigt kan få dig och din bil tillbaka på vägen igen.
Våra expertteam har utbildats till att reparera och renovera bilar med omfattande skador till följd av en olycka, så att din bil kan återställas exakt till hur den var. Som om ingenting hade hänt!
Med SEAT Olycksspecialistprogram kan du dra nytta av en mängd olika exklusiva tjänster:

OLYCKSSPECIALIST

Högt kvalificerade SEAT-specialister som har specialutbildats för att reparera och renovera bilar med omfattande skador till följd av en olycka, så att din bil kan återställas till sitt urspungliga skick.

ANSPRÅKSHANTERING

Våra SEAT-experter som är på din sida och som tar hand om alla försäkringsärenden i händelse av en olycka. En bilolycka i sig är tillräckligt stressframkallande. Även om du inte behöver krångla med att hantera ditt försäkringsbolag.

CERTIFIERAD REPARATIONSKVALITET

SEAT Olycksspecialistverkstäder med exklusiv reparationskvalitetscertifiering är din försäkring på att de bästa specialisterna i vårt servicenätverk kommer att reparera omfattande skador på din bil efter en olycka.

BILTVÄTTSSERVICE

Efter varje service eller reparation tvättas din bil utvändigt, så att bilen bokstavligt talat lämnar verkstaden så gott som ny.

LÅNEBIL

När din bil är inlämnad för reparation erbjuder vi en lånebil till ett konkurrenskraftigt pris. Du behöver bara reservera lånebilen nästa gång du bokar in tid för din bil för service eller reparation. Vänligen kontakta en auktoriserad SEAT-service för mer information.

SMART REPARATION

Njut av din bil utan sprickor i kanterna, hål i plasten, bucklor på karossen, repor eller små flagor i lacken, trasiga sömmar, skadat eller sprucket läder eller vindruta – det fixar SEAT Smart reparationsservice. Det är det snabbaste sättet att åtgärda den typ av skador som nämndes tidigare.

SEAT KUNDVÅRD

Vi på SEAT har som målsättning att göra våra kunder nöjda genom att alltid ge dem bästa möjliga service. Av denna anledning erbjuder vi telefonservice dygnet runt, årets alla dagar, för att du ska få svar på frågor eller kunna lösa problem som våra lokala SEAT-verkstäder inte kan hantera utan att du behöver vänta. Om du vill kontakta oss direkt, kom ihåg: Telefonnummer: 08-120 810 60 – mail:kundservice@seat.se

Välj SEAT Olycksspecialist och du kommer att glömma att bilen har varit inblandad i en olycka.