Kundservice

KVALITETSÅTAGANDE

FULLSTÄNDIGT ÅTAGANDE

Att lita på SEAT innebär mer än att bara köpa en bil. Det beror på att ha en SEAT är en unik upplevelse, även om du inte är sitter ratten.

Vi kommer alltid att vara vid din sida för allt du behöver. Det är SEAT SERVICE i ett nötskal: vi tar hand om alla dina behov och ger dig utmärkt service, ända in i minsta detalj.

Det är vårt ansvar att se till att du har sinnesfrid och komfort: våra 9 åtaganden för kvalitet:


PROFESSIONALISM
Vi gör alltid vårt bästa för att ge en trevlig, artig och mycket professionellt tillmötesgående. Vår personal kommer att lösa dina problem i tid och på ett effektivt sätt och ta väl hand om din bil hela tiden.


EFFEKTIVITET
Vi säkrarl effektiviteten och noggrannheten i våra tjänster. Om du måste returnera bilen inom 2 år med samma problem, kommer vi inte ta betalt för reparationer.

PUNKTLIGHET
Vi värdesätter din tid. Av den anledningen har vi förbundit oss att återvända bilen på utsatt dag och tid. Annars kommer vi att informera dig i förväg och kommer att förse dig med en låne bil och en 20% rabatt kupong i reservdelar till din nästa service.

DELTAGANDE
Du har valet att gå igenom bilen med en av våra experter. På så sätt kan du se själv vilka delar kommer att ses över och vad som kommer repareras.

INFORMATION
Vi ger dig uppskattad kostnad för tjänsten innan vi går vidare och vi kommer att informera dig om den slutliga kostnaden innan du kommer till återförsäljaren för att hämta bilen upp. Vilket innebär att inga sista minuten överraskningar.

TRANSPARENS
Vi kommer i detalj förklara eventuella frågor du har om din faktura. Fråga någon i personalen innebörden av något villkor eller förfarande av arbete och vi kommer att förklara allt du vill veta. Dessutom kommer vi att förutsäga kostnaden för din nästa service.

SÄKERHET
Vi använder endast originalreservdelar. Alla våra delar och arbete har två års garanti.

MOBILITET
Vi kan erbjuda transporthjälp i trafiken för att ta dig till din destination eller hem. Om du lämnar din bil till oss, kommer vi att erbjuda dig ett alternativt transportmedel som kan inkludera användningen av en ersättningsbil.

KONTROLL
Efter varje reparation, kommer våra experter kontrollera reparationen och de kommer att erbjuda dig till en provkörning.

HJÄLP
I SEAT Response kommer vi att erbjuda dig fri telefonassistans. Ring 90XX och du kommer att ha ett professionellt team till din tjänst, redo att ge dig svar på dina frågor inom 72 timmar.


Välkommen till SEAT SERVICE. Du står för körningen. Vi tar hand om resten.

SEAT SERVICE. Teknik Att Njuta Av.