Kundservice

ORIGINALDELAR

VINDRUTOR OCH KAROSSDELAR

Originalvindruta från SEAT

 

Visste du?
Vindrutan är en av de mest kritiska delarna på din bil - stenskott och även till synes mindre skador såsom fläckar, repor och små sprickor kan förvandlas till ett stort problem.

Rätt vindruta gör bilen säker.    
En vindruta är betydligt mer än ett skydd mot väder och vind. Den är en viktig del av bilens bärande konstruktion och bidrar till karossens styvhet och krocksäkerhet. Det är betydelsefullt inte minst eftersom airbagen tar stöd av rutan vid en kollision. Dessutom innehåller din vindruta ofta laser, sensorer och kameror som ytterligare bidrar till din och dina medtrafikanters säkerhet. Det talar för att du ska välja en Seat Originalruta nästa gång du byter. Och att du låter våra experter göra jobbet.

Låg självrisk
Om du har en SEAT Försäkring så betalar du endast 1 800 kronor när du byter till en ny vindruta.

Låt en expert ta hand om din bil.
När du lämnar in din bil hos oss kan du vara säker på att den tas om hand på rätt sätt. Vi är experter på SEAT och har alla de verktyg och originaldelar som krävs för att bilen alltid ska vara en Seat - även om byter vindrutan eller någon annan viktig säkerhetsdetalj.    

Har du fått stenskott?

Att reparera ett stenskott i vindrutan handlar främst om en säkerhetsåtgärd och inte estetiskt. Målet är att återställa vindrutans stabilitet och förhindra ytterligare spridning av skadan eftersom vindrutan spelar en viktig roll i fordonets struktur. Självrisken är 200 kronor om du väljer att reparera istället för att byta ut rutan.