Kundservice

GENUINE PARTS

BRAKES AND BRAKE FLUID

VISST DU?

Bromsarna göra mer för att hålla dig säker än någon annan del på din bil. Det är viktigt att hålla dem i gott skick så att du kan agera snabbt och säkert, speciellt i farliga förhållanden.

När du bromsar, så är  bromsbeläggen föremål för friktion mot den rörliga bromsskivan, vilket gör att dom båda delarna med jämna mellanrum behöver bytas ut. Bromsning måste vara symmetrisk, vilket innebär att båda sidor av bilen ska bromsa jämnt för att undvika risken för sladd - så det är viktigt att du använder god kvalitet, korrekt monterade bromsar och bromsvätska.

SEAT ORIGINAL BROMSAR

SEAT Orignal Bromsar ger lång livslängd, bättre bromsförmåga, mjuk, tyst prestanda och kortare bromssträckor, vilket bidrar till optimal säkerhet i olika väder och körförhållanden. SEAT Original bromsvätska rekommenderas för alla våra bilar. Dess låga viskositet innebär reagerar snabbare i låga temperaturer (ned till -40 ° C), och ökar både säkerhet och stabilitet i kurvor.

Liksom alla SEAT Originaldelar tillverkas våra bromskomponenter enligt samma normer som de som monteras på nya fordon för högsta säkerhet, tillförlitlighet och prestanda.