SEAT Ibiza 5-dörrars

I PERFEKT HARMONI.

Alla letar efter perfektion. Men vad är det egentligen vi letar efter? För en del är pefektion konkret: något du kan se, röra vid eller smaka på. För andra kan det vara en känsla, ett sätt att leva, något att sträva efter.

När vi byggde nya 5-dörrars SEAT IBIZA ville vi göra allt för uppnå perfektion. Så det är den säkraste, kraftfullaste och mest effektiva IBIZA vi byggt. Den erbjuder nya möjligheter och nya fördelar.

De nya formspråket förstärker bilens karaktär och ge en dynamisk känsla av rörelse även när bilen står stilla. SEAT IBIZA är attraktivare och mer fulländad, i det närmaste helt perfekt.

Den har allt du ska kräva av en SEAT och allt du kan förvänta dig av IBIZA. Nu mer än någonsin.

ETT TRYGGT KÖP

Vi på SEAT tycker att det är viktigt att du känner dig lugn och trygg med ditt bilköp. Därför har vi tagit fram SEAT Trygghet, ett generöst paket som medföljer utan extra kostnad när du finansierar din nya SEAT genom SEAT Finans. I paketet ingår fri service i 3 år/4500 mil* och förlängd nybilsgaranti i 3 år/9000 mil*. Enklare än så blir det knappast att köpa en ny bil och du kan njuta av ett bekymmersfritt bilägande.

*Det som infaller först.