SEAT Serviceavtal

Med SEAT Serviceavtal betalar ni en fast månadskostnad, vilket underlättar budgetering och uppföljning, oavsett om ni har ett eller flera fordon i er vagnpark. Samtidigt servas era bilar hos auktoriserad SEAT-verkstad, med specialutbildade mekaniker och alla specialverktyg. SEAT Serviceavtal ger er många fördelar:

  • Enkel kontroll på kostnaderna för service
  • Fast månadskostnad under hela avtalstiden
  • Möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal
  • Reparation med SEAT Originaldelar och alltid den senaste programvaran för bilen
  • Förlängd SEAT MobilitetsGaranti
  • Ökar livslängden och andrahandsvärdet på bilen

SEAT Serviceavtal kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och SEAT Försäkring - allt på en faktura och betalning per månad.

Läs mer om SEAT Financial Serviceavtal:

KAMPANJAVTAL

Ovan beskrivet om produkten samt nedan gällande vad ingår anser standardavtal. Avvikelser kan förekomma vid till exempel kampanjavtal. Kontakta din återförsäljare för mer information gällande villkor i kampanjavtal.

TVÅ NIVÅER OCH OMFATTNING – VAD INGÅR?
SEAT Serviceavtal:
All service i enlighet med den serviceplan SEAT utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska. Vid behov och endast vid servicetillfället ingår: glödlampor (ej Xenon/LED), oljor, spolarvätska, säkringar och torkarblad.

SEAT Service- och underhållsavtal:
Samma innehåll som SEAT Serviceavtal, men också följande när det är dags att byta: bromsklossar, bromsskivor, avgassystem, länkarmar, stötdämpare, fjädrar, drivaxeldamasker, drivknutar, kopplingslamell och tryckplatta, urkopplingslager, startbatteri, hjullager, och glödlampor (ej Xenon/LED).

Tillval:
däck, däckskifte och däckförvaring, hämta/lämna service, lånebil vid verkstadsbesök, rekonditionering och tvätt.

VAD KOSTAR SEAT SERVICEAVTAL?
Givetvis blir priset unikt beroende på vilken SEAT-modell du väljer, vilken körsträcka du har per år och var du har din närmaste SEAT-återförsäljare. Prata med din försäljare om pris för den SEAT-modell som du är intresserad av.

FÖRLÄNGD MOBILITETSGARANTI
Vid varje utförd service förlängs MobilitetsGarantin (gäller vid driftstopp som inte vållats av föraren och omfattar hjälp på plats, hyrbil eller övernattning på hotell). Du har tillgång till ett rikstäckande servicenät i Sverige och även i Europa. Hjälpen finns alltid nära till hands.

ÖKA LIVSLÄNGDEN OCH ANDRAHANDSVÄRDET PÅ DIN BIL
Med vårt serviceavtal repareras din SEAT alltid med SEAT Originaldelar. Du får garantier på originaldelarna och på utfört arbete. En SEAT med fullständig verkstadshistorik och med SEAT stämplat i serviceboken ökar andrahandsvärdet när det är dags att byta bil.

I AVTALET INGÅR EJ
Följande omfattas inte av Serviceavtalet

Fel eller skador som täcks av garantier, försäkringar eller motsvarande. Fel eller skador på motor och växellåda, täcks normalt av kundens maskinskadeförsäkring, drivlineförsäkring eller aggregatskador. Glas-, lack-, korrosions och karosskador. Yttre åverkan på kaross och lack. Reparationer av skador förorsakad av vårdslöshet, försummelse, vanvård, felaktigt handhavande eller överbelastning, brand, naturkatastrof eller trafikolycka. Bärgningskostnader och startbogseringar. Kostnader för självrisk i försäkringsärenden. Stilleståndsersättning. Drivmedel. Fel eller skador som beror på att produkter monterats eller tillförts fordonet. Hjulinställningar.

*Det är återförsäljarens fackmanamässiga bedömning som gäller såtillvida byte av slitagedelar ska utföras.

Serviceavtal kan endast tecknas på nya bilar sålda av auktoriserade 
SEAT-återförsäljare.