SEAT Business All Inclusive

Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos SEAT. SEAT Business All Inclusive är ett erbjudande till företag med 1–10 bilar *, där vi samlar hela bilägandet och dess bilkostander i ett paket.

  • SEAT Leasing
  • SEAT Försäkring
  • SEAT Serviceavtal
  • Drivmedel
  • Parkering
  • Biltvätt

HANTERING OCH FAKTURERING
Vi samlar dina bilkostnader på en faktura. Det blir lätt att följa fordonens kostnader, ditt företag får mindre pappershögar och enklare administration. På fakturan framgår klart och tydligt de olika bilkostnaderna: leasing, service, underhåll, försäkring och drivmedel (med redovisad företagsrabatt som tillgodoräknas på fakturan). Fakturan blir tydlig, lätt att hantera och kontera med kostnadsspecificerade poster.

SEAT LEASING

SEAT Business All Inclusive innehåller alltid ett leasingavtal. En finansieringsform som ger flera fördelar. Ditt företag kan göra momsavdrag med 50% av leasingavgiften och ditt företag binder inget kapital för bilinnehavet. Läs mer om SEAT Leasing här.

SEAT FÖRSÄKRING

Med SEAT Försäkring får du tillgång till en bemannad skadejour dygnet runt. Skadebesiktningen görs av närmaste SEAT-verkstad som också tar hand om eventuella reparationer med SEAT Originaldelar. Läs mer om SEAT Försäkring här.

SEAT SERVICEAVTAL
Med service- och underhållsavtal får du och ditt företag kontroll på dina servicekostnader upp till 60 månader eller max 30.000 mil. Du får tryggheten i att din bil servas på en SEAT-verkstad, med SEAT Originaldelar av märkesutbildade mekaniker. De har rätt specialverktyg och den senaste tekniken. Ditt företag får dra av 100% av momsen på servicekostnaden. Läs mer om SEAT Serviceavtal här.

DRIVMEDEL, PARKERING OCH TVÄTT
Vi erbjuder föraren ett Statoil Företagskort för att betala drivmedel för resor inom Sverige, Norge eller Danmark. Kortet gäller för bränsle, påfyllnadsolja 1), trafikprodukter 2), parkering samt biltvätt. Ett kort laddat med konkurrenskraftig företagsrabatt som du får utan några tillkommande avgifter. Mer om rabatten hittar på www.statoil.se/foretag

* Gäller alla personbilsregistrerade fordon från SEAT (ej taxi, hyrbil, budbil eller annan yrkesmässig trafik). 1) Motorolja, växellådsolja och hydraulolja. 2) Glykol, kylarvätska, spolarvätska och bränsletillsatser.